The Basic Principles Of מקדם אתרים
The Basic Principles Of מקדם אתרים
Blog Article
לפני שהוא משנה משהו באתר שלכם, בקשו ממנו לערוך מסמך בו הוא מציג מה לדעתו סדר הפעולות שיש לבצע על מנת לשפר את דירוגי האתר.
שפרו את האמינות שלכם על ידי פרסום גלוי וברור של הדמות או המותג שאותו האתר מייצג. בנוסף לכך, וודאו שיש באתר עמוד יצירת קשר, תנאי שימוש ומדיניות פרטיות.
לאחר קריאת המדריך הבא – תדעו הכל על תפקידם של אנשי קידום ואיך לבחור אנשי מקצוע טובים בתחום הכה מבלבל הזה.
כמובן שהתייחסנו רק לחלק קטן ממכלול עבודת הקידום האורגני וקצרה היריעה מלפרט לעומק איך ליישם כל אחת מאותן המלצות.
אני יודע שלפעמים לא ברור מאיפה מתחילים ואיך בכלל ניגשים לנושא, בשביל זה אני פה. השאירו שם וכתובת מייל ואני בדרך לעזור!
הרוב המוחלט של הגולשים שלכם יגיעו לאתר דרך המכשיר הסלולרי שלהם ואתם פשוט חייבים לוודא שהם נהנים מחווית שימוש ללא דופי.
זה יעזור לנו למשוך יותר לקוחות פוטנציאליים ובכך להביא לאתרים שיקשרו באופן טבעי אלינו לאתר.
"תעשו תוכן טוב שגולשים יאהבו ויהנו לשתף". זה בגדול התמצית של התמצית של ההנחיות של גוגל לבעלי אתרים.
יש לא מעט אנשי מקצוע חאפרים בשוק, read more שעושים עבודה לא מקצועית בעליל, בין אם הם מבינים את ההשלכות של מעשיהם ובין אם לא, וככה למעשה יוצרים שם רע ומוניטין שלילי לתחום.
מקדמי אתרים רבים אינם נותנים את הדגש הנדרש לקישורים פנימיים, בין אם זה משום שאינם מודעים להשפעה העצומה שלהם, ובין אם מכיוון שהם נרתעים מהעבודה הדי סיזיפית הכרוכה בכך.
למסה הגענו דרך סקר שוק, זימנו את דניאל להגיע ולבחון את הענישה מגוגל של אחד מלקוחות החברה, דניאל הגיע כפי שסוכם, וראה במה מדובר, הוא ייצר רושם מקצועי ואמין ולאחר שהגיש הצעת מחיר מסודרת (הוגנת למדי) קבענו תאריך לתחילת העבודה.
ושוב – מקדם אתרים טוב יקבע סדר עדיפויות לאילו פעולות סביר שיביאו לעסק שלכם את השיפור הגדול ביותר בהשקעה הנמוכה ביותר ואילו שינויים דורשים זמן רב יותר אך יביעו לשיפור בטווח הארוך.
העצה הטובה ביותר שלי כאשר עובדים עם מומחה לקידום אתרים, היא לבקש ממנו לאמת את ההמלצות שלו עם הצהרות רשמיות של גוגל בווידאו, פוסט בבלוג או בתגובה של עובד גוגל בפורומים באופן הבא:
עם התפתחות מנועי החיפוש התפתחו גם שיטות הקידום של בעלי האתרים. כיום פונים אתרים רבים לאמצעים טכניים מורכבים יותר בנוסף לשיטות הישנות. חלק מהאתרים מציגים מילות חיפוש פופולריות באתר, לרוב אף באופן נסתר כך שהצופה באתר לא יכול להבחין בהן.